Vizeink »

Ballonos ásványvíz

Füredi Ion19l Lúgos Víz (pH = 9,3)

Add a Facebook-hoz  

Ionizált, lúgos kémhatású víz

pH 9,3

Lúgos víz ára:                                                                        2720Ft+Áfa/db

Ballon betétdíj:                                                                      2500Ft+Áfa/db

 

3db 19l lúgos víz megrendelése esetén díjtalan kiszállítás. (Székesfehérvár-Budapest területén!)

 

(Ballon betét díj egyszeri költség,balloncsere esetén nem kerül felszámolásra,szerződés megszűnéskor pedig visszajár, abban az esetben, ha legalább 5*3db megrendelés van.)

 

 

 

Az ionizált lúgos víz hatása a szervezetben!

A mai életmódunk és az étkezési szokásaink miatt a szervezetünkben egyre több sav keletkezik pl. szénsav, tejsav, húgysav stb.

A fölösleges savakat,- ami méregnek számit - a szervezet igyekszik közömbösíteni, megkötni.

A közömbösítésre legalkalmasabb elemet, a kalciumot a csontból vonja el, ami csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezet. Az így keletkezett mészsók különböző helyekre való lerakódása okozza az érelmeszesedést és egyéb meszesedéseket.

A fölösleges savak zsírban is megkötődnek, jelentős károkat okozva szervezetünknek és elősegítve elhízásunkat.

Elmondható még, hogy nagyon sok betegség alapja is az elsavasodás pl. a gyomor és egyéb emésztőrendszeri gyulladások, fekélyek és allergiák stb.

Az ionizált lúgos víz segít a testünk sav-bázis egyensúlyának helyreállításában, és kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat, oldja a fizikai és szellemi fáradtságot.

Klinikai kutatások is bizonyítják, hogy a gyomorsav túltengést, a krónikus hasmenést, a gázosodást, az elégtelen emésztést az ionizált lúgos víz fogyasztása helyre állítja.

Az ionizált lúgos víz fogyasztása segíthet olyan kellemetlen állapotok, mint gázosodás, puffadás, bűzös lehelet kezelésében, minek köszönhetően nagy mértékben javítja a közérzetet.

Jótékonyan befolyásolja testünk vízkészletének állapotát, ezzel regenerálja, és szebbé teszi a bőrt, valamint lassítja a sejtek öregedését, így életminőség javulást eredményez.

Nem állítjuk, hogy minden betegség meggyógyul az ionizált lúgos víz fogyasztásával, de a fogyasztók véleménye alapján ez a víz alkalmas a test belső mosására, és nagyon sok területen jótékony hatású, és ez jó közérzetet eredményez.


Mennyi ionizált lúgos vizet fogyasszunk naponta?

Az ionizált lúgos vízből is ajánlott naponta minimálisan 2 litert fogyasztani, mivel lényeges változást, több mint 2 liter víz fogyasztása eredményez. Fontos, napunkat folyadékpótlással kezdeni. Így az ionizált lúgos vizet is jó, ha reggel kezdjük el fogyasztani.

A Füredi ION remekül támogatja a sav-bázis egyensúlyunk normalizálódását és javítja közérzetünket.


A víz élettani hatása fokozható, ha a lúgosítás mellett az alábbi tulajdonságokkal is rendelkezik.

  • Strukturált (a vízmolekulák szerkezete rendezett)
  • Energetizált (Pl. energia ill. egyéb aktiválók hozzáadásával)
  • Oxigénnel dúsított
  • Anyagok, elemek, ásványok ionizált átalakított formában való hozzáadással úgy, hogy a szervezetünknek leginkább hasznosíthatók legyenek.

Strukturált víz:
Az anyagcserénk könnyebben zajlik strukturált víz jelenlétében, - eltérően a hagyományos víztől - és számos egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, mivel molekulái 5-ös vagy 6-os csoportokba (klasszterekbe) rendeződnek, így megkönnyítve a sejtfalon való átjutásukat illetve a sejtekbe történő beépülésüket.

Előnyös tulajdonságai:

  • azonnal felszívódik és beépül
  • kellemes íze van
  • sokkal több oxigént szállít, mint a hagyományos víz
  • könnyebben távolítja el a mérgeket
  • jó tápanyagellátást biztosít, és energiával tölti fel a testet
  • véd a betegségek ellen

Ionizált víz:
Ionizált víz előnyös tulajdonságai

  • a vízben lévő ásványi anyagok ionizált állapotba kerülnek és szétválasztva az ionokat a jótékony ásványi elemek pl. kalcium, nátrium, kálium magnézium stb. nagyobb hányadban és könnyebben szívódnak fel.
  • az ionizált víz lúgos komponensének meghatározó szerepe van a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításában vagy fenntartásában.

 

Az előzőkből kiderült, hogy a jó ivóvíznek milyen eljárásokon kell keresztül mennie, ill. milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie ahhoz, hogy a legkedvezőbb élettani hatását kifejtse!

Ezzel szemben, ha tehetjük, mellőzzük a kávé és a cukrozott üdítőitalok fogyasztását, mert ezek egyrészt elsavasodást okoznak,replika órák másrészt pedig dehidratáló hatásuk van.

Ugyancsak kerülendő a túl sok szervetlen anyagot tartalmazó ásványvizek vagy gyógyvizek mértéktelen fogyasztása is, mert ezeknél egyrészt a szervetlen ásványi anyagokat a szervezet csak minimális mértékben hasznosítja, másrészt a szervezetben lerakódva nemkívánatos kőképződést (fogkő, epekő, vesekő, stb.) okoznak.

Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az általunk gyártott termékek a fentiekben részletesen ismertetett kedvező élettani hatásokkal és tulajdonságokkal jórészt vagy teljes egészében rendelkeznek, Magyarországon gyakorlatilag elsőként és egyedüliként az „All in one „ kategóriába tartoznak.


 2024 Aquagold-Szikvízgyártó Kft. Minden jog fenntartva!
 Cégünk fő foglalkozási köre a vízadagoló szódagép bérlése és ásványvíz, szóda, szikvíz, víztisztító berendezések forgalmazása.

 www.vizadagolok.hu
 vízadagoló | szódagép | vízautomata | ásványvíz | ballonos ásványvíz | szikvíz