Cégünkről »

Cégbemutató

Köszöntjük weboldalunkon!

Cégünk 19 literes ballonos ásványvíz és hálózatra köthető szóda-automaták forgalmazásával, valamint különböző ásványvíz adagolók bérbeadásával, szikvíz gyártásával foglalkozik, immár 10 éve.

Valamint foglalkozunk ballonos -vízadagoló automaták telepítésével, hálózatra köthető szódagép forgalmazásával,  karbantartásával, és a hozzájuk való  ballonos ásványvíz kiszállításával. A vízadagoló automaták praktikusan elhelyezhetőek: - gyárakban, - irodákban, - üzlethelyiségekben, - hivatalokban, - bemutatótermekben, mellyel igényeinek megfelelően hűtött,- fűtött, vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ballonos ásványvizet fogyaszthat.

Az Aquagold-Szikvízgyártó Kft. a kiváló minőségű, ideális összetételű ,19l  ballonos ásványvizét kínálja Önnek, munkatársainak, vendégeinek és ügyfeleinek rendszeres fogyasztásra vízadagolóiból.

Számunkra az a legfontosabb,hogy ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk.

Tevékenységünket kiterjesztettük immáron vízszűrők forgalmzására, és beszerelésére nagyon kedvező árakkal.
 

A víz

A víz, mint olyan, életünk egyik elengedhetetlen velejárója. E nélkül életünk elképzelhetetlen, ezért a víz minősége és ásványianyag tartalma kimagaslóan fontos.

Cégünk egyik kitűzött célja, hogy termékeivel hozzásegítse az embereket az egészségesebb életmód kialakításához,és a tudatos környezetvédelemhez a visszaváltható ásványvizes ballonok által.
 

Szolgáltatásaink

Mi nem csupán egy terméket kínálunk Önnek, hanem egy komplett szolgáltatást. Az ásványvíz ingyenes házhozszállításával rengeteg időt és pénzt takaríthat meg.

Székesfehérvár területén, 12 órán belül, Budapest területén, 24 órán belül eljuttatjuk Önhöz friss, természetes ásványvizét!

Szolgáltatásaink teljes listáját ide kattintva tekintheti meg »

 

Környezetvédelem

 

Cégünk elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy az általunk forgalmazott PET palackos italokkal ne szennyezzük a környezetünket.

 

Csak Magyarországon évente 1,5 milliárd darab, azaz 60 ezer tonna PET palackból lesz hulladék, pedig hasznosítható anyagból készülnek.


Ha már nem kerülhető el a használatuk, legalább bánjunk velük ésszerűen: a kiürült palackok valódi értéket képviselnek, ezért kérjük, hogy gyűjtse össze és sétáljon el vele az Önhöz legközelebbi szelektív hulladékgyűjtő edényekhez, lehetőségeihez mérten pedig vásárolja és fogyassza ballonos termékeinket.

 

Tegyen Ön is környezetéért!

 

 

 

 

Szállító járműveink


 

 2024 Aquagold-Szikvízgyártó Kft. Minden jog fenntartva!
 Cégünk fő foglalkozási köre a vízadagoló szódagép bérlése és ásványvíz, szóda, szikvíz, víztisztító berendezések forgalmazása.

 www.vizadagolok.hu
 vízadagoló | szódagép | vízautomata | ásványvíz | ballonos ásványvíz | szikvíz