Cégünkről »

Hírek

 

 

 

Friss víz a Lecsó Fesztiválon VELÜNK!

 Megméretjük főzőtudományunk a Lecsó Fesztivál keretein belül!

 Várunk mindenkit sok szeretettel, hogy megkóstolja, mit alkottunk. A lecsó mellé friss hideg vizet adunk:)

 Gyertek el, Mi ott leszünk!

Add a Facebook-hoz  

A víz maga a csoda

A víz maga a csoda

 

A víz a világmindenség egyik legnagyobb csodája. Két gázból, egy folyadék keletkezik, ami az élet nélkülözhetetlen feltétele. A hidrogén - a hélium mellett - az univerzum leggyakoribb eleme. Az oxigén pedig maga is a szén alapú élet alappillére. De a víz jelentősége sokkal több az élettani hatásainál. A víz lelkileg is hat ránk. A pszichés hatások pedig lelkileg megnyomoríthatnak vagy boldoggá tehetnek, megbetegíthetnek vagy gyógyíthatnak.

A víz elvarázsólja az ember lelkét, szó szerint. Gondoljuk el, a nyaralásunkat leginkább vízközelben tudjuk elképzelni. Emberek fél életükön keresztül dolgoznak azért, hogy legyen egy vízparti nyaralójuk. Vízfüggők vagyunk. De miből származik ez?

A víz átlátszó, egyedül képes megadni a lebegés érzését. Mienk lehet általa az, amit csak a madarak birtokolhatnak, a repülés. Ellenállhatatlan a vágy, hogy arcunkkal, bőrünkkel érezzük, hogy belemerüljünk. Ez a magzati létünkre vezethető vissza. Amikor teljesülnek ezek a vágyak, az a magzati burokvízbeli állapotot idézi fel bennünk. Az abban való lebegést, a gondtalanságot, a biztonságot vágyjuk vissza szüntelen. A víz minden jellemzőjével hozzájárul közérzetünk alakulásához. A látványa, érintése, még a hangja is rabul ejt, megnyugtat, biztonságérzetet ad. Amikor esik az eső, a zuhogás hangja, majd ahogy a földre ér, a toccsanás, a csobbanás megigéző hangok. Hallgatjuk, beleszippantunk a friss levegőbe és elménk, lelkünk számára kinyílik az univerzum.

Hogy milyen az a víz, amire ránézünk, ami bőrünkkel érintkezik, amit megiszunk, az egyáltalán nem mindegy. A víz élettani, lélektani hatásához nagyon is hozzátartozik a látványa (a buborék a pohár falán, az üveg párásodása) az íze, a hőmérséklete, amiért a megfelelő minőségű vízzel a jó vízadagoló sokat tud tenni. Amikor vizet iszik, adja át magát neki és élvezze ki a csodát. Ne érje be kevessebbel, mint amivel a természet szeretné megajándékozni!

Az Aquagold vizei és készülékei garantálják Önnek a legmagasabb minőséget, a vízben rejlő legnagyobb élvezeteket.

Őseink ösztönösen ismerték ezt a varázslatot. Mit tudtak az őseink? (folyt. köv.)

Add a Facebook-hoz  

Szódagép vásárlás

  Mindenkinek, aki most egy hálózatra köthető szódagépet vásárol, egy saját logóval ellátott faliórát adunk ajándékba!  

Add a Facebook-hoz  

Felhivás

FELHÍVÁS

 

Mozdulj a „néma” családokért!

 

Itt élnek köztünk, némán sétálnak el melletted, úgy, hogy észre sem veszed!

 

Kik vagyunk?

 

Vállalkozó szellemű elhívatott fiatalok, akik szeretnek és akarnak tenni a közösségért, ahol élnek. Fontos nekünk a városunk és az itt élő emberek!

 

Előző összefogásunk: 2010-ben nagy sikere volt a Mozdulj az Árvízkárosultakért Rendezvénynek. Több száz résztvevővel, sport programokkal. 100.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze a fél délutános rendezvényen és két kis teherautónyi adományt. Az adományt az árvízkárosultak kapták a környező településeken. Szerencsére sok segítség érkezett hozzájuk így az összegyűlt 100.000 Ft-ot gumicsizmákra és maszkokra költöttük és az Iszapkatasztrófa helyszínére szállítottuk.

 

Összefogás a „néma” családokért!

 

Idén új kihívást kényszerített ki az élet. 2012-ben a válság súlyosbodásával folyamatosan növekszik azon családok száma, akiknek a helyzete kilátástalanná vált. Munka nélkül, éhező gyerekekkel, rendes, tisztességes családok jutottak a szakadék szélére. A válság miatt nagyon nyomorúságos helyzetbe kerültek. Városunkban számtalan ilyen család él láthatatlanságba, némaságba burkolózva. Nem tudnak, nem mernek segítséget kérni. Értük szeretnénk közös összefogással tenni!

 

2012. Május 23. Szerda a kihívás napja!

 

A Kihívás napján több tízezren vesznek részt különböző sport kluboknál, civil szervezeteknél, iskolákban, óvodákban, kis és nagy vállalatoknál, önkormányzati intézményeknél.  A sport mellett legyen új kihívás a felelősségvállalás nehezebb sorsú embertársainkért!

 

Ezért tartós élelmiszert gyűjtünk a város számos pontján. A gyűjtésre szánt napok: május 21,22,23.

 

Mit kérünk az Önök szervezetétől?

 

Ami apró lépés az Önök szervezetének, hatalmas lépés lehet ezeknek az embereknek.

 

Amit Önök tehetnek:

 

1. Értesítik az intézményük közösségét a jelen akcióról.

2. Kihelyeznek:

- tartós élelmiszer és játékok gyűjtéséhez dobozt.

Az adományok elszállításának szervezése még folyamatban van. Időben jelezni fogjuk ennek menetét.

 

A változás velünk kezdődik!

 

Az összegyűlt adományok sorsa:

A „néma” családok, akik nincsenek a civil szervezetek látókörében. Nem járnak adományokért. Némán nyelik a mindennapok küzdelmeit. Lehet három műszakban dolgozó egyedülálló anyuka, kis nyugdíjas, de lehet olyan család is, ahol az egyik szülő épp elvesztette a munkáját. Hajlandóak és akarnak dolgozni, előre lépni. Átmeneti nehézségekkel küzdenek a válság miatt. Olyan emberek, akik nem fognak beállni az ételosztó sorba. Mindenki ismer a környezetében ilyen embereket.

Bárki egy online felületen teljesen névtelenül ajánlhat családot, akinek segíteni szeretne. Pontrendszer alapján dolgozva fogjuk kiválasztani a leginkább rászorulókat.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEN2VUZaX1QyN05WMG0zMUkwdU9RNnc6MQ

Bárki megtekintheti az adományok sorsát, ám a legfontosabb számunkra ezeknek az embereknek az anonimitását megőrizni. Szívesen látjuk a szervezők között azokat a lelkes embereket, akik szeretnének többet segíteni!

 

 

További információk:

 

Grósz Ákos főszervező FIVOSZ Fejér Megyei Alelnök (20/467-9022, agrosz@fivosz.hu)

Rácz Andrea főszervező (20/9718 288, raczandrea@szekesfehervar.hu)

Kövessen minket a Facebook-on:  http://www.facebook.com/events/211015559010003/

Add a Facebook-hoz  

 2022 Aquagold-Szikvízgyártó Kft. Minden jog fenntartva!
 Cégünk fő foglalkozási köre a vízadagoló szódagép bérlése és ásványvíz, szóda, szikvíz, víztisztító berendezések forgalmazása.

 www.vizadagolok.hu
 vízadagoló | szódagép | vízautomata | ásványvíz | ballonos ásványvíz | szikvíz
Vízadagoló szódagép bérlés, ásványvíz-szóda-szikvíz forgalmazás Székesfehérvár, Fejér megye és Budapest területén
Honlapkészítés: Liw Webstudio
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function session_is_registered() in /web/vizadagolok.hu/index.php:265 Stack trace: #0 {main} thrown in /web/vizadagolok.hu/index.php on line 265