Vizeink »

Egészségmegőrző termékek

Füredi lúgos oxion 0.33l

Add a Facebook-hoz  

Ha fontos az egészség….

Az Füredi OXION víz pH értéke 9,3 ± 3%. Klinikai tapasztalatok azt bizonyítják, hogy pH=9 felett a lúgos víz alkalmas terápiás célokra.

 

 

 

A Füredi OXION pH9, 3 maximum 50 mg / liter orvosi oxigént tartalmaz.
Szavatossági idő 6 hónap.
Tárolás: fénytől védett, hűvös helyen.
Javasolt szobahőmérsékleten fogyasztani.

Tulajdonságai alapvetően megegyeznek a FÜREDI ION pH 9.3 ivóvíz címszó alatt közöltekkel, de lényeges eltérés az, hogy a termék maximum 50 mg/l oxigént is tartalmaz. (pl. a természetes tavak folyók vize 3 mg/l tartalmaz, ami például kedvező a halaknak).
A magas oxigéntartalom kedvező élettani hatásai miatt ez a termék különösen legyengült szervezettel rendelkező, kimerült, fáradt emberek- és különösen erős fizikai munkát végzők- valamint nagy megterhelésű sportolók részére ajánlott a szakirodalom szerint.
Az ember táplálék nélkül 2 hónapot, víz nélkül 3 napot, oxigén nélkül 3 percet képes túlélni.

Kik szeretik fogyasztani - Fogyasztói visszajelzések alapján:
Mindenki, aki vitalitását, közérzetét, teljesítőképességét szeretné javítani, de állítólag ajánlatos sportolóknak, intenzív fizikai munkát végzőknek, időseknek, sokat mozgó gyerekeknek, akik a nagyvárosok szennyezett levegőjét szívják. Rákos megbetegedések mellett, illetve közben, fejfájással, migrénnel küszködőknek, kimerül, nagy stressznek kitett embereknek.
Az elfogyasztott oxigén dús vízből a molekuláris oxigén a száj, a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe.
Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a vér és az előbbiekben említett létfontosságú szervek oxigén hiányát, ezáltal csökkenti, oldja a fizikai, szellemi fáradtságot.
Kedvezően befolyásolja keringési és emésztési zavarokat. Mindezek a kedvező élettani hatások akkor érvényesülnek, ha rendszeresen, lehetőleg naponta iszunk megfelelő mennyiségű oxigénnel dúsított vizet, amelynek semmilyen káros mellékhatása nincs.
Mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható, de alvás előtt legalább 4 órán belül ne igyunk oxigénes vizet, mert az élénkítő hatása miatt nehezen tudunk elaludni!

Próbálja ki!  egészség megőrző víz ára:ft/db

minimális megvásárolható mennyiség 1zsugor(6db).

díjtalan kiszállítás: 6000ft feletti vásárlás esetén. (Székesfehérvár-Budapest területén!)

 

 

 

 

 

 

 2024 Aquagold-Szikvízgyártó Kft. Minden jog fenntartva!
 Cégünk fő foglalkozási köre a vízadagoló szódagép bérlése és ásványvíz, szóda, szikvíz, víztisztító berendezések forgalmazása.

 www.vizadagolok.hu
 vízadagoló | szódagép | vízautomata | ásványvíz | ballonos ásványvíz | szikvíz